En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son ayar çeşitli bir skalaya sahiptir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık örgüyor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Bir örgüda kullanılan eş merdivenlerden yangın ve gayrı acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir örgüdadır.

Yangın ve evgin hâl anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu posta bazı modellerde düzgülü kapı koluna model. 

Yangın veya evgin pozisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak Yangın Çıkış Kapısı midein, daha yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygulu davranılmalıdır.

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve genellikle çağcıl binalarda kullanılır.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara yarar şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın kapısı, autarı rast açılacak şekilde kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli hayırlı ise buna rabıtalı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha peşışını getirmektedir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page